Fredag 17 Augusti:
F.I.A.R.I tävlingen i lite ny utforming.

Mer info om exakt vad detta innebär kommer inom kort. Dock är det lagtävling precis som tidigare år och man kommer att filma skate och andra uppdrag runt om i Söderhamn. En stor skillnad är att det kommer att bli lite friare i år jämfört med tidigare år som enbart haft helt styrda uppdrag.

Lagen som deltar ska filma en kort skatefilm i Söderhamn som dom själva redigerar ihop. En deadline på redigeringen kommer att sättas ut på ca 1 månad. Efter detta kommer filmerna att dömmas av en jury och alternativt att vem som helst får vara med att rösta fram en vinnare på nätet. Filmerna kommer att bedömmas från alla tänkbara kriterier: Åkning, redigering, känsla, humor osv. Om en omröstning sker på nätet kommer detta resultat att slås ihop med juryns bedöming för att kora en vinnare. Kartor och uppdragslistor kommer att lämnas ut till dom tävlande lagen.

Vi ser gärna att man anmäler sitt lag så fort så möjligt gärna redan nu. Om inte så går det bra att anmäla sig på plats men helst i förväg.

Tävlingen startar kl 12.00 på fredag men det är valfritt att starta när man själv vill efter kl 12.00. Ni får hålla på hela fredagen men inte längre. Vid minsta misstanke om att man har filmat under en annan dag diskvalificeras laget direkt.

Får vi inte in filmen inom deadlinen som kommer att sättas blir man automatiskt diskvalificerad.

Videokamera och band står lagen för själva. Hur man tar sig fram i Söderhamn är också upp till en själv. Vissa spots ligger på tämligen långa avstånd i alla fall om man tänker ta sig till alla. Mycket ligger dock centralt. Eventuellt så kan det finnas någon som kan tänka sig att köra runt ett lag. I så fall är det först till kvarn som gäller.

Allt deltagande i denna tävling sker under egen risk och under eget ansvar. Vi tar inget som helst ansvar.

Starttid: Från kl 12.00 och framåt
Sluttid: kl 24.00
Anmälningsavgift per lag: 200:-

Lördag 18 Augusti:
Streettävling på ytan i Vågbro, stadsdel i utkanten av Söderhamn.
Tävlingen startar kl 13.00, vid tillräckligt många anmälda kör vi både junior och seniorklass. Priser från sponsorer plus anmälningsavgifterna till vinnaren.

När streettävlingen är avklarad kör vi ett bowljam i den nybyggda bowlen i anslutning till ytan.

Starttid: kl 13.00
Anmälningsavgift: 50:-

Hur ytan ser ut kan du se på:
www.tacky.se/skateboard/spotguide/spotguide_list_spots.asp?view=1&SpotID=999

OBS: I princip hela ytan är nyrenoverad, ny plywood på det mesta, fattas några smådetaljer bara som vi hoppas hinna fixa.

Hur arbetet med bowlen går kan du se på:
www.wavebridge.blogspot.com

Vid dåligt väder kan tävlingen skjutas upp, även vissa ändringar i upplägget kan ske. All sådan info kommer att finnas på denna sida.