Fredagens F.I.A.R.I anmälan och start sker ifrån Vågbroytan kl 12:00,

Om man börjar senare så kommer någon att finnas plats i Vågbro för utdelning av uppdragen.

Om vi för tillfället inte finns på plats så kommer det att finnas telefonnummer för besked. Om var man kan hämta uppdragen eller hur snart vi kan finnas på plats.

Väder prognoserna ser fortfarande väldig lovande ut inför Lördagen, Fredagens F.IA.R.I ser väldig lovande ut och lite halvregnig beroende på vilken vädersida som har mest rätt. Men helt klart så bör det nog gå att genomföra F.I.A.R.I även om det dyker upp någon kort regnskur. Man har ju som sagt hela dagen på sig.

Angående utformningen av årets tävling lämnas besked vid anmälning. Lutar åt att det kommer se ut ganska precis som förra året, förutom att man själva redigerar ihop allt och skickar in det inom en deadline. Det är Erik som styrt upp F.I.A.R.I och jag har inga andra detaljer för tillfället hur det ser ut så det får bli en överaskning för er som är med imorgon.