Hur ser vädret ut under helgens tävlingar?

Just nu bedömmer vi det som att tävlingarna är helt genomförbara.

Olika siter har lite olika prognoser men det som är lika för alla är att ett ganska kraftigt regnväder kommer att passera i princip hela Sverige. Det som skiljer är när det inträffar, men som tidigast verkar det bli sent på fredag em och som senast under lördag fm.

Så det verkar som att i värsta fall så är det som händer att f.i.a.r.in kommer att få lida av lite regn mot slutet, eller att lördagens tävlingar i parken kanske får avvakta ngn timme på att det ska torka upp.

Men som sagt i dagsläget verkar det som regnet framför allt kommer passera under natten emellan dagarna.

Skulle det bli så att det regnar i princip hela lördagen så kommer tävlingen att flyttas in i skateboardhallen och då med enbart street som tävlingsgren.